Produse

Scule aschietoare

Va oferim o gama larga de scule aschietoare: burghie, tarozi si filiere, freze, cutite strung, carote pentru metal si beton, universale strung, pânze circulare pentru lemn si metal, pânze panglica si pânze rectilinii.

Detalii

Scule de mana, unelte

Scule de mâna si Unelte profesionale. Peste 3000 de articole la cele mai bune preturi. Cea mai mare gama de scule de mâna profesionale pentru auto, instalatii, lacatuserie, precum si unelte de mâna pentru gradinarit si constructii.

 
Detalii

Scule pentru instalatii REMS

Masini, echipamente si scule pentru prelucrarea tevilor. Producator REMS Germania.
Scule pentru filetarea si roluirea tevilor. Scule pentru taiere, sanfrenare si debavurare tevi.
Scule pentru presarea axiala sau radiala a tevilor. Scule pentru expandarea tevilor si extractie T.


Detalii

Echipamente si scule electrice

Scule electrice profesionale: polizoare de banc, polizoare unghiulare, motoare, generatoare pe benzina si diesel, masini de gaurit de mâna si cu coloana, ferastraie electrice, strunguri, compresoare, precum si alte scule electrice: freze, biaxuri electrice, slefuitoare, rindele si multe altele.

Detalii

Scule pneumatice accesorii

Scule profesionale pneumatice: Masini de gaurit. Masini pneumatice si antrenoare pentru însurubat. Polizoare unghiulare si polizoare pentru slefuit pneumatice. Ciocane rotopercutoare pneumatice.
Detalii

Echipamente de constructii

Betoniere Limex Croatia, electropalane, masini de indoit fier beton, masini de taiat gresie si faianta, taietoare beton, vibratoare pentru beton, compactoare, motopompe si generatoare, etc.

Detalii

Echipamente si aparate de sudura

Echipamente, aparate si materiale pentru sudura Lincoln Electric SUA, lider mondial în fabricarea de echipamente si consumabile pentru sudura.
Detalii

Materiale de sudura

Materiale pentru sudura Lincoln Electric SUA:
Electrozi rutilici (E6013, superfin) si bazici. Electrozi inox ( E304, E318, E307, E309, E310, E316) si electrozi aluminiu. Electrozi pentru sudarea cuprului, fontei si electrozi de craituire.

Detalii

Produse abrazive

Discuri abrazive pentru taiat si slefuit. Pietre abrazive la diverse granulatii si marimi. Smirghel pentru slefuit metal si lemn. Benzi de slefuit, benzi fara sfârsit. Biaxuri abrazive, pasta de slefuit.
Detalii

Organe de asamblare

Organe de asamblare la cele mai bune preturi: suruburi, holsuruburi, conexpanduri, suruburi speciale, piulite normale si speciale, saibe grover si saibe plate, etc.

Detalii

Echipamente de protectie

Firma noastra va ofera o gama larga de echipamente protectie individuala: echipamente pentru protectia capului, protectia auditiva si vizuala , protectie respiratorie, imbracaminte, incaltaminte si multe altele.
Detalii

Materiale, produse industriale

Marsit (clingherit), covor cauciuc, pâsla la coli, cabluri otel. Furtunuri pentru gradina si furtunuri pentru constructii. Materiale neferoase: tabla cupru, tabla alama, bara cupru, bara alama, cositor. Snur non azbest si placi non azbest. Teflon PTFE la bara si la coli, poliamida la bara si la coli. Lanturi si frânghie pentru constructii.
Detalii